Recenze autobazarů 

 seznam autobazarů

 autobazar

MoravaCars.cz

hodnocení: 4.13hodnotilo: 283celkem recenzí: 45

 recenze

Lukáš Janota

 Auto dodáno dle specifikace, navíc plná nádrž za týden zdržení, nechápu tady ten hejt, asi víme všichni, co sledujeme Youtube o co jde. 

Lukas Jílek

 Auto z programu auta na objednavku naprosto super. Čteme si ty negativní reakce a nestačíte se divit. Koupil jsem 4.5 Audi A3 a jednání naprosto v poradku. Auto bohudík super. Neměl jsem velký rozpočet. 

Petr Šimek

moje zkušenost s Moravacars: dne 8.2.2021 byla poslána objednávka na VW Tiguan Highline 4x4. Dne 10.2.2021 bylo auto finálně specifikováno. Doporučením Moravacars byla zvýšena cena na 475tis Kč a sníženy nároky na automobil z důvodu většího výběru vhodných kusů. Dne 23.2.2021 jsem v Kyselovicích podepsal smlouvu a zaplatil celou částku předem na objednané auto. Smlouva nebyla firmou Moravacars podepsaná a ani po urgencích mi nebyla oboustranně podepsaná smlouva poslaná mejlem/poštou (smlouva není vedena na pána ve videích, ale na nějakého známého, IČO uvedené na www.moravacars.cz je chybně uvedené a nejde dohledat pravého člověka pro ověření bezdlužnosti atd.)

V domnění, že auto, bude dodáno do měsíce, měsíce a půl jsem netrpělivě čekal. Uběhl celý březen, půlka dubna a stále se nenašlo vhodné auto. Na zaslané sms, mejly Moravacars odpovídal neurčitě ohledně dodání vozu, poté už ani nezvedal telefon. Dne 16.4.2021 bylo slíbeno, že vůz je již v DE nakoupen a bude dodán. Dne 17.4.2021 byly poslány fotografie nakoupeného vozu, který ale neodpovídal mnou podepsané objednávky (nižší výbava atd). Dne 23.4.2021 byl opět poslán dotaz ohledně doručení vozu, odpověď za tři dny s tím, že byl koupen druhý vůz, který ale opět dle zaslaných fotografií neodpovídal specifikaci v objednávce (opět nižší výbavová řada).

Začal jsem být už dost nervózní, jelikož se jednalo o dost velkou částku, doba čekání už více jak 2měsíce a auto stále nebylo dodáno. Napsal jsem prodejci, že trvám na dodání vozu uvedeném v objednávkovém formuláři a dne 30.4.2021 byla opět poslán dotaz na dodání vozu. Opět bez odpovědi.

Dne 3.5.2021 byl firmou Moravacars poslán email, že nemůžou dodat auto v zaplacené a objednané specifikaci, a že navrhují buď snížit nároky na vůz, nebo odstoupení od smlouvy. S úlevou jsem zvolil odstoupení od smlouvy, žádal vrácení peněz (proběhlo ve dvou bankovních převodech).

A výsledek? dne 7.5.2021 jsem koupil krásný VW Tiguan přímo do autorizovaného prodejce, kterého jsem si sám vyhledal. 

Jarda Janot

 Nedoporucuji jak pisi zde vse je pravda kdyz je problem arogantni posleze vyhrozovani a tel nebere.Takze lidi neverte videim ktere dava a proverte si vic recenzi pac je vic dovozcu at potom nemate problem

Tomáš Holub

 Nedoporučuji využití služby "auto na objednávku". Po konkrétní specifikaci vozu a odeslání poptávky, příšla odpověď, že daný vůz jsou schopni sehnat do měsíce. Zaplatil jsem tedy požadovanou zálohu dne 4.9. 2020. Dnes 12.4. 2021 na vůz stále čekám.

Petr Novák

Přemýšlel jsem nad nákupem vozu u této firmy.... Ale dřív než pošlu někam své vydělané peníze tak si firmu vždy rád proklepnu! Pán nemá živnost! Nemovitost kde provozuje autobazar není jeho! Za celou dobu jeho ,,podnikání,, změnil 4x název a 2x živnost(živnost vždy na někoho jiného). Možná je to jen souhra náhod ale obrázek si udělejte sami....

Lukáš MAŘENA

 Absolutně nedoporučuji nákup vozu u tohoto člověka. Obvolává nejlevnější popepnice a stahuje prodejce z cen, aby vydělal, technický stav vozidla mu je úplně jedno.

Jan Novotný

Naprosto k ničemu, nelze koupit auto za 120tis. Nevyužitelné pro normální lidi

David Dostál

 Naprostá pohoda, auto bych lepší nesehnal, takže doporučujeme, Drahoš a Míša naprosto úžasní lidé. Nechápu ty fejkové hodnocení negativy. Směšné, ale v dnešní době normální, když Vám to funguje, tak poškodíme,.

Jaroslav Svobodník

Naprosto super spolupráce, objednávka online, dovoz auta až dom, paráda. Doporučujeme za celou rodinu. 

Martin Svoboda

 Auto na objednavku plus dodatečná péče, naprosto ojedinělý projekt. Máme už od Moravacars dvě auta během jednoho roku a i když se něco pokazilo stářím vozu, tak ochotně pomůžou. Držím palce. M

Michaela Krajčovičová

Reakce na pana Pateru, pokud Vám došel email, tak Vám došel leda jeden a ne, že nechutně Vás někdo bombarduje. Zajímá nás jako obchodníky nákupní cena, což je logické, pokud mám poptávku na konkrétní auto v konkrétní výbavě a je Vás v ČR šest, co to auto máte, tak se zeptám férově narovinu na cenu pro nás ( protože počítáme s investicema, které tajíte ).

Tyhle řeči o tom, jak s mechanikem za 1500 neproděláte či lidi neprodělají, tomu se jen smějeme. Chápu, že Vás štve, že je někdo úspěšnější, že to dělá jinak, že mu to funguje a krom závistivých individuí, třeba jako jste Vy, nemá s nikým problém a prodává jak na běžícím páse. Ovšem doba je dneska jiná, pokud prodáváte bazarové auto, tak na tom vždy něco je a my děláme Vážený pane to, že těch kupujícím dáme auto dohromady přesně po takových lidech, jako jste Vy. Ani Vy to neděláte zadarmo, tak se prosím nerozčilujte, že se někdo z oboru ozval na Vaše auto

Tomáš Patera

 Nic proti recenze celkem fajn, ale tuto službu auta na objednávku moc nechápu v čem je jako ta vyhoda krom toho, že vás to objednané auto vyjde o minimálně 30 tisíc dráž.

Naše firma prodávala dvě vozidla ale v různých barvách na více inzertních serverech, moravacars nás nechutně bombardovali e-mail pořád dokola že kolik slevime a když slevime pro auto přijedou, aniž by o něm věděli jedinou informací nic. Následně na autě udělají olej brzdy a hezké video a je vaše o 30 tisíc dráž. Super služba fakt!! Nějaký mechanik co s vama zajede na inzerát vás vyjde na 1500... pak vám jen udělá základní servis, k tomu nepotřebujete tuto službu. 

Moravacars Moravacars

Žádná Kateřina Malá si u nás auto neobjednala, navíc pokud Kateřina Malá umí číst, tak zjistí, že nikomu nic bez zálohy nesháníme, máme objednávek měsíčně deset a každej dává finanční zálohu na auto, nemáme od ŽÁDNÉ Kateřiny Malé závaznou zálohu, tudíž předpokládáme, že se jedná o další trapný a ubohý pokus poškodit někoho, komu to šlape, viz videa na Youtube Moravacars, že Vás to ještě baví Vy ubožáci sem psát tyhle bláboly :)  Že, Lucko... Bohužel bez záloh nic neděláme, chodí nám za jeden den pět poptávek a rozumný člověk pochopí, že bez záloh tyto auta opravdu nemůžeme nikde shánět, natožtak kupovat dopředu za svoje peníze. Logické, až by to člověka nenapadlo... A pokud by se jednalo opravdu o klienta, tak proč nám nezavolá, proč se neptá, proč nekomunikuje a raději napíše sem ?  Divné,, ale v dnešní době asi normální. 

Katerina Malá

Tento člověk mě tahal 2 měsíce za nos. Domluvené auto nikdy nedovezl.Ještě, že jsem mu nedala žádnou zálohu.Tu bych z něj dostávala asi hodně dlouho. Raději si vybírejte jinde.

Moravacars Moravacars

 Reagujeme na hrdinské hodnocení od pana Konupky, kdy si před třemi lety, opakuji 3 lety koupil značně ojetý vůz Audi Allroad za 63.000 Kč , což už v te době bylo 5% z původní ceny auta. Na autě byl před prodejem proveden dost značný servis podvozku. Doklady jsou samozřejmě naše a nemáme důvod předávat nákupní faktury od našich dílů třetí osobě proboha před prodejem, navíc si on sám žádný servis neobjednal, aby mohl cokoli krom kupní smlouvy dostat či nárokovat. Auto bylo předáno z časových důvodů po provedení evidenční kontroly z Prostějova v Prostějově. Takze tyhle řeči o tom, že neviděl bazar a neviděl prodávajícího jsou absolutně směšné, podepsat smlouvy a nečíst je, potom to třech letech psát takové bláboly snad umí jen lidi v ČR. 

Tomáš Konůpka

 Do inzerátů a do očí nalže co všcchno je na vozidle nové, co bylo dělané ale bez dokladu, bez záruky. V kupní smlouvě o těchto věcech není ani zmínka. Ve smlouvě ani nefiguruje sám.... ani Autobazar Kyselovice  ale nejaká fyzická osoba kterou jsem  za celou dobu koupě auta neviděl. Tím pádem reklamace neuznána.

Martin Strnad

 Ahoj, koupeno teď aktuálně BMW a super jednání, pivo a wifi zdarma, manželka se synem spokojeni, já taky, takhle to má vypadat. Martin

Michal Daster

 Velmi špatná komunikace,přivezeny  vůz neodpovídal popisovanému stavu ,špatný stav (zanedbaná údržba,9 let zapalovací svíčky!!!!! pneumatiky9 let!!!!,olej3 roky !!!,potrhaná manžeta na poloose atd. Celková investice servis 25000kc základní servis. Lidi dávejte si pozor!!!!! 

Janek Zběsilý

 Za mně nejlepší kup, co jsem mohl udělat. Koupil jsme luxusní bávo emkový, to řeže zatáčky jako břitva. Gumy už jsem měnil 3x, jak s tim driftuju po městě nemůžu si pomoct. Maximálka 290 km/h to je jízda. Fízlové nemaj šanci, dupnu na to a do vteřiny jsem o půl kilometru od nich. LUXUS! Drahoš je supr chlap, cenu mi ušil na míru takřka za hubičku a to auto je raketa. Mohu jenom doporučit.

Další názory >