Recenze autobazarů 

 seznam autobazarů

 O nás

Vítejte na portálu, jehož cílem je pomoci zájemcům o koupi ojetého vozu odlišit seriózní prodejce a autobazary od nepoctivých. Doufáme, že se postupně podaří tyto stránky naplnit stížnostmi Vás, zákazníků, kteří se budou chtít s ostatními podělit o vlastní zkušenosti při nákupu i prodeji ojetin. Do budoucna bychom rádi využili Vaše konkrétní zkušenosti pro jednání s bazary o zkvalitnění jejich služeb nebo jako podklady pro kontrolní orgány (ČOI, Živnostenské úřady, Policie, apod.).  Autory níže uvedených informací o neseriózním chování autobazarů jsou uživatelé internetu a redakce do jejich textů nezasahuje.

Váš tým Recenzí autobazarů

 poslední recenze

Autobazar Doudleby

Upozorňuji na velmi nebezpečný autobazar. Po několika dotazování po telefonu, zda jsou informace u auta pravdivé mi sdělili, že ano. Když jsem získla VIN a nechal si za 500kč zaslat údaje z CEBIA zjistil jsem, že auto nemá ani ASR ani ESP. Po opakovaném telefonátu mi pán ležerně sdělil, že asi nemá a jestli nechci nemám jezdit. Když jsem mu sdělil, že jsem se na to několikrát ptal a že uvádí nepravdivé informace a že toto dám jako recenzi k autobazaru, začal mi pán vyhrožovat, že si uloží mé číslo a zjistím kde bydlí a že za mnou přijede. CO TO JE?? Rychle všichni pryč.

MIREK JAN

MoravaCars.cz

moje zkušenost s Moravacars: dne 8.2.2021 byla poslána objednávka na VW Tiguan Highline 4x4. Dne 10.2.2021 bylo auto finálně specifikováno. Doporučením Moravacars byla zvýšena cena na 475tis Kč a sníženy nároky na automobil z důvodu většího výběru vhodných kusů. Dne 23.2.2021 jsem v Kyselovicích podepsal smlouvu a zaplatil celou částku předem na objednané auto. Smlouva nebyla firmou Moravacars podepsaná a ani po urgencích mi nebyla oboustranně podepsaná smlouva poslaná mejlem/poštou (smlouva není vedena na pána ve videích, ale na nějakého známého, IČO uvedené na www.moravacars.cz je chybně uvedené a nejde dohledat pravého člověka pro ověření bezdlužnosti atd.)

V domnění, že auto, bude dodáno do měsíce, měsíce a půl jsem netrpělivě čekal. Uběhl celý březen, půlka dubna a stále se nenašlo vhodné auto. Na zaslané sms, mejly Moravacars odpovídal neurčitě ohledně dodání vozu, poté už ani nezvedal telefon. Dne 16.4.2021 bylo slíbeno, že vůz je již v DE nakoupen a bude dodán. Dne 17.4.2021 byly poslány fotografie nakoupeného vozu, který ale neodpovídal mnou podepsané objednávky (nižší výbava atd). Dne 23.4.2021 byl opět poslán dotaz ohledně doručení vozu, odpověď za tři dny s tím, že byl koupen druhý vůz, který ale opět dle zaslaných fotografií neodpovídal specifikaci v objednávce (opět nižší výbavová řada).

Začal jsem být už dost nervózní, jelikož se jednalo o dost velkou částku, doba čekání už více jak 2měsíce a auto stále nebylo dodáno. Napsal jsem prodejci, že trvám na dodání vozu uvedeném v objednávkovém formuláři a dne 30.4.2021 byla opět poslán dotaz na dodání vozu. Opět bez odpovědi.

Dne 3.5.2021 byl firmou Moravacars poslán email, že nemůžou dodat auto v zaplacené a objednané specifikaci, a že navrhují buď snížit nároky na vůz, nebo odstoupení od smlouvy. S úlevou jsem zvolil odstoupení od smlouvy, žádal vrácení peněz (proběhlo ve dvou bankovních převodech).

A výsledek? dne 7.5.2021 jsem koupil krásný VW Tiguan přímo do autorizovaného prodejce, kterého jsem si sám vyhledal. 

Petr Šimek

AUTO-AUTA.CZ

Po přečtení mnoha pozitivních recenzí nyní po dovozu auta velice rád přidám další. Pan Koukol zařídil všechno. Vyžádal si pouze informace, o jaké auto máme zájem, hned první nabídka vyšla. Auto má 7 let, ale předáno bylo dokonale vyčištěné, umyté a navoněné. V perfektním stavu. Přímo před domem, služba od A do Z, přesně podle mých představ. Děkuji moc ještě jednou a přeji všechno nejlepší. 

Pavel Šmehlík

Auto ESA

syn chtěl zakoupit škoda oktavia combi v jedné moravské pobočce,auto deklarováno 160000km,nechal si zaslat vin kod ,dle kodu zjistil ,že tachometr stočen o 100000km, takže velice špatná zkušenost ...podvod

Miroslav Hrdlička

Auto Jarov

Prodavaji bourane, havarovane auta... I kdyz davaji hezky vypis v jakem stavu vozidlo je, u jedneho auta doporcuji vymenit prevodovku, opravit/vymenit turbo a chteji 165000 za tenhle 10 let stare auto.

nevim jestli vsechni, ale mel zajem o 4 vozidlo, vsichni 4 vozidla byli opravovane ale podle CEBII skoda za 45-60 tisic.

Ondra Synek

AUTONOMY Label s.r.o.

Zdravím, chtěl bych se podělit s dobrou zkušeností s nákupem Š. Superbu. Na prodejce vozidel AUTONOMY jsem se dostal na doporučení od svých známích, kteří zde už nakoupili a byli spokojeni. Kontaktoval jsem jej s žádostí o Š.Superb s parametry konkrétní výbavy. Po cca měsíci mi opravdu zavolali abych si vůz prohlédl. Prověřil jsem si vin ve |Škodovce, přeměřili mi lak, projeli jsme a já opravdu zakoupil. Dnes už v něm spokojeně jezdím a budu doporučovat dál. P.K.

Petr Kalina

Auto ESA

 špatnej bazar, dejte si bacha

Jiri krejci

MoravaCars.cz

 Nedoporucuji jak pisi zde vse je pravda kdyz je problem arogantni posleze vyhrozovani a tel nebere.Takze lidi neverte videim ktere dava a proverte si vic recenzi pac je vic dovozcu at potom nemate problem

Jarda Janot

MoravaCars.cz

 Nedoporučuji využití služby "auto na objednávku". Po konkrétní specifikaci vozu a odeslání poptávky, příšla odpověď, že daný vůz jsou schopni sehnat do měsíce. Zaplatil jsem tedy požadovanou zálohu dne 4.9. 2020. Dnes 12.4. 2021 na vůz stále čekám.

Tomáš Holub

AUTOBRELA s.r.o.

 Skvělé jednání, auto v naprostém pořádku.

Kladně se vrátím pro koupi dalšího vozu. 

Marek Muck

SUPRKARA Břeclav

 podvodníci a lháři,nevěřte jim ani nos mezi očima ,šmejdi

Pavel Motal

AAA auto

 

Vážený pane řediteli/ko, na podzim v roce 2017 jsem si u vás koupila vůz W Golf V. Už vyjetím za závoru začali problémy. Druhý den to pokračovalo. Řešila jsem ten den na pobočce Kladno, posléze s manželem ve vaší firmě AAA Dopraváků Praha 8. Přiznám se, že jsem byla velmi rozladěná a zklamaná, neboť na vozidle jsem denně závislá a vůz jsem byla nucena vrátit. No stane se. Náhradou jsme vybrali /nuceně/ vůz W Golf VI.  který byl právě čerstvě vykoupen. Přispěním všech zůčastněných  při reklamačním jednání jsme nakonec opravdu pořídili vůz, který slouží dodnes a zůstává i nadále v rodině. 

V dubnu 2018 byl zakoupen u vaší společnosti W Touran 2.0 automat/dovoz. Lepší auto jsem opravdu nikdy neměla. Sloužilo a slouží stále, bez jediné závady, kromě běžného opotřebení /olej, brzdy, pneumatiky, baterie.../ spolehlivé auto. To se ostatně dělá i u nových vozidel běžně. Člověk si musí auto hýčkat a dopřávat mu pravidelný servis, jako to dělám já s každým vozidlem, aby mi sloužilo včetně pravidelných zápisů o kontrole do servisních knih.

Pracovně jsem byla v Itálii - to auto šlapalo jako hodinky a nikde nás nikdy nenechalo. Byl to tak dobrý kup,  že jsem auto nemohla prodat cizím, jelikož se o něj starám velmi pečlivě a mám ho skoro jako dítě. Spolehlivé a příjemné vozidlo se všemi vymoženostmi a pohodlím. Opět skončilo v rodině u dětí poté, co jsem se k vám přijela 17.3.2021 podívat na KIA SPORTAGE. Znám to vozidlo a chtěla jsem si ho projet. Při čekání na KIU jsem však objevila svojí značku W, tentokrát SHARAN. Natolik se mi líbilo, že jsem neodolala a cca půl hodiny ho lustrovala, půl hodiny projížděla...  Odjela jsem s ním domů a přibyl tak do rodiny další v  pořadí 3 vůz během necelých 4 let. Auto SHARAN je na svůj věk v dobrém stavu a investice zatím téměř nulové. Stále existuje bazar, který má k zákazníkovi úctu a nesnaží se mu podstrčit vrak za každou cenu a vidinu zisku. I při sebemenších nejasnostech je možně se zpětně na vás obrátit, konzultovat a řešit nastalý problém, včetně připojištění vozidla na některé součástky po dobu cca dvou let. Toto velmi ocenuji, neboť jako žena nemám po odborné stránce takové zkušenosti.

Chtěla bych také zmínit, že při prodeji asistoval Váš zaměstnanec pan Klik starší, který je tam dodnes a dodnes velmi příjemně a ochotně spolupracuje. Získal si mou důvěru a sympatie nejen profesionálním přístupem, ale hlavně milým a spontánním přístupem. To se však nedá říct o slečně na recepci - arogantní, nepříjemná od pohledu, což dávala všem dobře najevo a potvrdil i další opodál stojící zákazník.  A to bohužel i v dalších  dnech, kdy jsem pobočku vyhledala znova. Nejednalo se tedy o náhodu... Je škoda, že tímto narušuje celkově slušný pohled na služby AAA, které se za ty roky pěkně rozrostly. V dnešní nelehké době pro nás pro všechny, není tato situace nijak snadná o to víc bychom si měli vážit toho co děláme a pro koho to děláme... 

Domnívám se, že zpětná vazba je zásadní vždy a ve všech sférách komunikace i vztazích, ale obávám se, že té pozitivní je stále poskrovnu. Chválím proto autobazar AAA AUTO za jejich přístup a určitě budu všude s radostí doporučovat a věřím, že se k vám opět vrátím 

Vaše spokojená zákaznice  

přeji pevné zdraví a co nejklidnější a nejbezpečnější dny  Jsem s pozdravem a přáním pěkného dne  Petříková Taťána

Petříková Taťána

Auto ESA

 Je mi líto, že musím napsat zápornou recenzi, ale bohužel mám s Auto Esa negativní zkušenost. Hledám vůz ke koupi a tak jsem byla na prohlídce v Auto Esa, daný vůz jsem nezakoupila. Další den(velikonoční pondělí) mi telefonoval pan Jelínek s nabídkou vozu, že prý ale musí u toho vozu udělat STK a prohlídka by byla ve středu. Ve středu volal pan Jelínek s omluvou, že se STK nestihla a že se v pátek ozve..tak v pátek večer jsem pana Jelínka musela sama uhánět, neb jsem měla domluveného automechanika a nevěděla jsem na čem jsem. Prý ještě STK není hotová..(že by trvala více jak týden?) Buď se našla veliká závada a nebo o mě slíbené auto projevil zájem někdo z bližšího okolí. Následně pan Jelínek přislíbil, že kontakt na mne předá kolegovi, který měl v sobotu službu, jenže už se mi nikdo neozval..Tak jsem přes kontatní formulář poslala zájem o jiné auto a reakce žádná. Tímto jsem přesvědčená, že Auto Esa má dost zákazníků i beze mne a já k nákupu vozu volím konkurenci.

S pozdravem,

Štěpánka Ježková

 

Štěpánka Ježková

CarDeal

Deal car Brno 

 

Dnes po domluvené prohlídce vozu v 10.00 hodin mi prodejce napsal po 190 km a  v čase 09.30 hodin, že vůz ráno prodal. 

Na telefon ani SMS nereagoval. 

Jiří Michalec

GREGI AUTA

 Nedoporučuji!!! Když auto kupujete, tak ochota sama. V inzerátu nadpis TOP STAV, nová STK. Nám odešlo po 3 dnech a najetých necelých 400Km. Reakce autobazaru byla, že auto je staré, máte smůlu. 

Michaela Podubecká

AUTOHOFI s.r.o.

Auto je uváděné jako nehavarované dle informací VIN-INFO udávaná hodnota incidentu 7500-10000Eur. V bazaru nám řekli, že byl odřený blatník, a že víc neví Auto prodávané s nájezdem 26.3.2021. 78000Km .listopad 2020 nájezd 119519 Km  Auto mělo mít servisní knížku ta nikde nebyla, prý chyba při vkládání inzerátu.

Na dotaz zda auto bylo prověřováno portálem nám bylo řečeno, že jde o autorizovaného prodejce takže to není zapotřebí.

Tomuto prodejci se radši vyhněte a pro mě velké zklamání co se týče autorizovaného prodejce.

VIN: VF77J9HL0EJ574525

listopad 2020 v době incidentu 119519Km

2020-11 tl-r-repair
Hodnota incidentu:

7500 - 10000 EUR

Nehoda vozidla
Země:

Německo

  tl-dot-warning
Počet ujetých kilometrů:

119519 km

Země:

Německo

Petr Sobotka

Mama Car

 Zkušenost s tímto autobazarem je smíšená. Musíme vytknout komunikaci po telefonu, kdy nám bylo sděleno, že vůz, který jsme si vybrali, nebyl havarovaný. Zařídili jsme si proto cestu do Prahy na prohlídku, kde se nás ujal příjemný pán, jehož přístup už byl profesionální, rozhodně jsme se necítili, že by na nás někdo vyvíjel nějaký nátlak. Všechny informace nám pán sdělil hned dopředu a to jak klady vozu, tak zápory - na autě byla řešena pojistná událost.. Auto jsme si projeli, abochom už alespoň věděli, co od toho typu čekat, nicméně nám bylo jasné, že jej nekoupíme. Kdyby paní po telefonu podala rovnou všechny informace na rovinu, mohli jsme ušetřit čas jak sobě, tak pánovi, který s námi měl v neděli schůzku. Samotný přístup na místě byl však v pořádku, rozhodně jsem z tohoto autobazaru měla (ve srovnání s jinými) spíše pozitivní pocit. 

Andrea Križanová

AUTANAPRODEJ ŽATEC

Dnes jsem se objednal 8:30 telefonicky v bazaru na prohlídku vozu Ford Mondeo z jejich nabídky s tím že když vyrazím hned tak tam budu za hodinu. Vyrazil jsem v 9:00 a na místě jsem byl 9:40. Otevřeno měli ale jediný přítomný člověk byl udajný technik který o ničem nevěděl a že pán se kterým jsem mluvil (tel. 777 707 047) teprve dorazí. Uvědomil jsem si že jsem dorazil trochu dřív tak jsem mu řekl že počkám venku než dorazí. 10:00 jsem zavolal na toto číslo a pán mi řekl že dřív jak za 30 minut tam nebude ale že zavolá tomu technikovy co tam je aby mi dal klíče od vozu a že mi ho ukáže případně něco i zodpoví. Za dvě miuty přišel pan technik ven a daval mi klíče do ruky že se mám jít podívat na vůz sám zatím. Zajímavá instruktáž sem si říkal ale co to zvládnu i sám. Zeptal jsem se kde najdu vůz a odpověď byla ještě lepší a to já nevím, pak dodal že asi tamhle šestý potom co se otočil a podíval na řadu vozů že to vypadá na ford. Šel jsem si tedy najít vůz sám. Technik měl štěstí a opravdu byl to ten šestý vůz co vypadal jako ford podle něj.
Zde jsem se zarazil podruhé že na internetu byla cena 179 000 a na vozidle cedule 189 000, řekl jsem si že tam mají asi bordel nebo se jim nechce vytisknout nový papír když udělali slevu o 10 000. Tady přišlo další rozhořčení protože nefungoval ani jeden dálkový ovldač centrálu. myslel jsem si tedy že tam mají možná i jiného forda a tak jsem obešel bazar a zkoušel ovladač jestli se neotevře jiné vozidlo a k mému překvapení nic a jiné mondeo tam nebylo. Jelikož bylo už 10:20 tak jsem si řekl že počkám u auta, že má za chvíli dorazit pán z telefonu. když už bylo 10:30 tak jsem pánovi zavolal znovu a ptám se kdy hodlá dorazit. Odpověděl že dřív jak za 30 minut to nestihne.
To už jsem nevydržel a řekl mu že už stojím venku na sluníčku třičtvrtě hodiny a že ani klíčky od vozu nefungují a že technik ani se mnou nešel. Odpověď byla proč jsem nešel za ním a neřekl že nejdou. Tak jsem mu řekl že sem usoudil že teda počkám rovnou na něj když měl za chvili udajně dorazit ale pokud by to mělo trvat další půl hodiny že můžu jen klidně domů (nikdo by mi nezaručil že bych tam nestál další dvě hodiny že). Teď přišla perla pan v telefonu mi řekl doslovo cituji "Tak jeď domu ty vole" a zavěsil telefon. V tu chvili jsem měl opravdu vysoký tlak a šel jsem do prodejny k technikovy a vracel jsem mu klíče s tím že nefungujou a že ten pán na telefonu mě poslal do prdele tak že mě tam už neuvidí a že si naopak můžou do těch míst strčit to svoje auto. Při odchodu jsem ze zeptal jestli mají nějakého ředitele nebo vedoucího pobočky že bych si stěžoval na jednání a ten technik mi odpověděl že to byl ten pán na telefonu. A to sem měl i peníze sebou že bych v něm i odjel. Neskutečná arogance. Nechápu jak si někdo může stěžovat třeba na AAA, zkuste si zajet sem a uvidíte jak se chová ke klientovi který vám v podstatě nese 179 000 za vůz. Myslím že v těch AAA by se vám klaněli až k zemi.

 

Martin Šperl

MoravaCars.cz

Přemýšlel jsem nad nákupem vozu u této firmy.... Ale dřív než pošlu někam své vydělané peníze tak si firmu vždy rád proklepnu! Pán nemá živnost! Nemovitost kde provozuje autobazar není jeho! Za celou dobu jeho ,,podnikání,, změnil 4x název a 2x živnost(živnost vždy na někoho jiného). Možná je to jen souhra náhod ale obrázek si udělejte sami....

Petr Novák

Auto ESA

 Kupovali jsme zajetou Skodu Fabii III. v autobazaru v Brne, Auto Esa vedle hlavniho nadrazi a byli jsme velice spokojeni. Navzdory spatnym recenzim jsme my meli zkusenost dobrou a natrefili jsme na prijemne prodavace a hlavne jsme natrefili na vyborne auto. Bylo drazsi nez jsme puvodne meli limit, ale dobre jsme udelali a auto bylo naprosto v perfektnim stavu. Po koupi jsem ho hned vzala do autorizovaneho servisu Skoda, protoze auto bylo jeste v zaruce a aby mi dali elektronickou servisni knizku a tam my potvrdili, ze je auto uplne jako nove, takze my jsme velice spokojeni a dekujeme Autobazaru Esa. 

Denisa H.